Tineretului Paint Party

În luna septembrie comunitatea strânsă pe pagina Tineretului Paint Party s-a înarmat cu pensule și vopsea colorată de la Policolor și cu mic cu mare, s-a apucat de pictat. Prin urmare, lângă zona skatepark din Parcul Tineretului a avut loc o explozie de culori, sunete şi voie bună.

Pe scurt, dincolo de pictura spectaculoasă rezultată la sfârşit, Paint Party a reuşit să apropie oamenii, să pună pe gânduri într-un mod deloc invaziv şi să construiască într-o după-amiază însorită de duminică o insuliţă de voie bună și interacțiuni sociale pozitive.

În cifre, petrecerea a însemnat 50l de vopsea, 100 de pensule, 15 metri de panouri, zeci de melodii mixate, sute de participanţi care şi-au imortalizat în culori viziunea asupra unui cartier de vis. Experimentul inițiat de Komunitas, și susținut de Policolor, a fost mai mult decât reușit, având în vedere că panourile au fost pictate de participanți într-un timp scurt, fiind astfel nevoiți să le întoarcă și pe partea cealaltă. Panourile pictate vor fi donate școlilor implicate în proiectul ”Spații Urbane în Acțiune”.