„Culori și zâmbete” Arad

Poliția locală Arad a continuat în anul 2014 proiectul „Culori și zâmbete” cu spriinul Policolor, proiect prin care urmărește înfrumusețarea platformelor gospodărești din municipiu.

Proiectul are ca scop conștientizarea populației asupra importanței păstrării curățeniei pe domeniile publice sau în spațiile private, atenționarea asupra importanței păstrării unui mediu înconjurător corespunzător, rezultatul imediat constând în schimbarea pozitivă a ambientului. Activitățile elevilor voluntari au atras atenția nu doar arădenilor, drept pentru care reprezentanții POLICOLOR S.A. s-au oferit să sponsorizeze în continuare această activitate, cu vopsea lavabilă și coloranți , materiale care au ajuns deja în posesia instituției.

”Acum câteva luni, cand am aflat despre iniţiativa Poliţiei Locale Arad am ştiut imediat că vrem să ne alăturăm organizatorilor. Policolor a apreciat intotdeauna astfel de proiecte şi va fi mereu deschis la demersuri care vin să înfrumuseţeze şi să îmbogăţească peisajul urban. Suntem bucuroşi că facem parte din acest program, că putem da culoare oraşului Arad şi așteptăm cu nerăbdare să vedem creaţiile dlui profesor Chintoan şi ale echipelor sale. ” a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor SA.

”Am avut surpriza să ni se alăture la activități părinți, cadre didactice, chiar bunici, care au venit lângă copii și au pictat împreună. Unii ziceau că nu au mai pus mâna pe pensulă de foarte mulți ani, a fost frumos. S-au legat prietenii, s-au închegat echipe, nu au existat constrângeri, a venit cine a dorit. Acum avem oportunitatea de a continua cu ajutorul unor firme cărora le mulțumim. ” – a declarat Nicoleta Belean, coordonator proiect.
Copiii implicați au fost coordonați de artistul plastic Sabin Chintoan, profesor de desen. Majoritatea sunt elevi de la Școala generală ”Aron Cotruș” și de la Colegiul Național ”Vasile Goldiș”.