[Concurs încheiat]
Noi te premiem.
Tu, alege-ti culoarea…

Dragi prieteni,  în Săptămâna ambasadorilor, Adela Pârvu vă invită la concurs!

Îți alegi culoarea preferată, ne spui ce vrei să faci cu ea în casă,  iar noi te ajutăm să-ți colorezi casa!

 După 17 ani în care a scris despre culori, Adela Pârvu a decis să dea curs unei noi provocări personale – aceea de a  construi folosindu-se de culori, ghidându-se după motto-ul optimist ”O viață avem, colorată să fie”. Este unul dintre cei mai reputați bloggeri de home&deco din România, descifrează adevăratele dorințe ale oamenilor ce visează la casa perfectă, decorează și armonizează din perspectiva culorilor locuințe, magazine sau localuri și se implică în proiecte de renovare cu mare încărcătură emoțională. Adela s-a alăturat proiectului Redescoperă culorile României fără rezerve, pe principiul un proiect care folosește culoarea pentru a pune în valoare noul și tradiția este un proiect care merită tratat cu seriozitate.

În calitate de ambasador al proiectului Redescoperă culorile României, Adela Pârvu oferă fanilor proiectului Redescoperă culorile României un premiu pe măsură. Va sprijini câștigătorul concursului din  ”Săptămâna ambasadorului Adela Pârvu” să-și integreze culoarea preferată în locuința proprie.

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina http://arhitectural.policolor.ro/ro/pagina/cartele-de-culori , să deschizi paletarele de culori, să indici, pe pagina de Facebook Culorile României,  care este culoarea  ta  preferată și unde ți-ar plăcea să se regăsească în casa ta.

Adela va oferi consultanță gratuită pentru redecorarea a două camere din locuină,  câștigătorului ales prin tragere la sorți.

 Concursul se va încheia  vineri, 25 septembrie la ora 17:00. Câștigătorul va fi anunțat luni,  28 septembrie.

Vă dorim succes!

 

Regulament-concurs-ambasador-Adela-Parvu