[Concurs încheiat] Legatorie de carte

[Concurs încheiat] Legatorie de carte

Dragi prieteni,  în Săptămâna ambasadorilor, Carmen Nistor vă invită la concurs!

Tu ne spui care este titlul cărții tale preferate și  de ce, iar noi te premiem!

 Artistul vizual Carmen Nistor face parte din categoria persoanelor extrem de determinate care nu acceptă cuvântul imposibil. S-a alăturat proiectului Redescoperă culorile României la începutul verii cu o propunere pe cât de atrăgătoare pe atât de neconvențională: de ce să folosim vopseaua doar pentru pereți, de ce să nu colorăm și altfel de suprafețe?

O locomotivă, de exempluJ

De la intenție până la faptă drumul a fost scurt și intens. Ajutată de o echipă a Policolor, în mai puțin de o săptămână, Carmen a reușit să transforme o locomotivă gri ca șina într-un punct de atracție pentru toți cei care o întâlneau. Locomotiva Hora a fost prilej pentru multe selfie-uri neconvenționale, asemenea creatoarei. Pe lângă pictura pe suprafețe neconvenționale, Carmen este pasionată și oferă cursuri de legat cărți. În plină eră digitală, Carmen ne propune o scurtă incursiune într-o lume pe cale să se stingă: arta legătoriei manuale.

În calitate de ambasador al proiectului Redescoperă culorile României, Carmen Nistor a decis să ofere fanilor acestei pagini posibilitatea de a învăța și de a-și crea propria carte/agendă legată manual.

 Scrie-ne despre cartea ta preferată și plăcerea de a citi și Carmen îți va organiza un training personal de legătorie manuală.

Concursul este deschis doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și care au posibilitatea de a se deplasa până la atelierul artistului vizual, în județul Constanța.

Concursul se va încheia  vineri, 18 septembrie la ora 16:00. Câștigătorul va fi anunțat luni,  21 septembrie.

Vă dorim succes și multă inspirație!

Regulament