[Concurs încheiat] Concurs de fotografie etnografica

Saptamana ambasadorului

SORIN OVIDIU ONISOR

Redescopera Culorile Romaniei si intra in concursul „Noi te premiem. Tu, spune-ne povestea…”.

De 12 ani, de cand a descoperit fotografia, Sorin Onisor promoveaza culorile tarii prin fotografii care surprind de la apusul din Bucovina, pana la rasaritul din Delta. Imortalizeaza oameni si locuri autentice, traditionale.

„De 12 ani lucrez in fotografierea satului romanesc. Sunt prieten cu multi oameni faini, pescari batrani din Delta, am fierari sau pastori preferati si prieteni din Bucovina, Maramures sau Sibiu”. Sorin este in permanenta miscare, singurele constante din viata de zi cu zi fiind familia, rasaritul si aparatul foto.

In calitate de ambasador al proiectului CULORILE ROMANIEI, Sorin Onisor a decis sa ofere pasionatilor de fotografie doua premii constand in locuri la un workshop foto organizat in luna octombrie.

Asadar, va invitam la CONCURS!

CONDITII:

Tot ceea ce aveti de facut este sa dati LIKE paginii ,,Culorile Romaniei”, sa dati comentariu la aceasta postare cu o fotografie etnografica, realizata cu aparat foto, cu rezolutie de minim 900 pixeli. Fotografia poate fi insotita de o scurta descriere a locului/momentului.

Sorin Onisor va premia cele mai frumoase si expresive 2 imagini trimisa de voi.

Atentie! Vor fi luate in considerare doar fotografii peisaj, realizate cu aparat foto, care sunt proprietatea participantului! Concursul se va incheia vineri, 11 septembrie la ora 16:00. Castigatorul va fi anuntat luni, 14 septembrie.

Va dorim succes si multa inspiratie!

Regulament